Blog RailingDesign - Balustrade inox

Solutii de iluminare pentru balustrade - gama Q-lights

Adaugat Joi , 11 Decembrie 2014

Solutii de iluminare pentru balustrade - gama Q-lights

Daca in articolele anterioare, aici pe blogul RailingDesign.ro, am  prezentat informatii utile legate de materialele folosite in sistemele de balustrade inox si sticla Q-railing  si am inceput sa prezentam cateva serii reprezentative pentru acest segment (cum ar fi Q-line si Easy Glass Slim), astazi ne concentram atentia pe solutiile de iluminare oferite de Q-railing - mai precis, Q-lights.

 

Daca ai nevoie de o modalitate eleganta de a adauga lumina balustradelor deja instalate (sau aflate deocamdata in stadiul de proiect), sistemul de lumini cu LED-uri integrate este solutia optima de care ai nevoie. Q-lights se bucura de surse de lumina de calitate ridicata, cu o lunga durata de viata, ce creeaza un mediu sigur si imbunatatesc atmosfera ce le inconjoara, atat in spatii interioare cat si in spatii exterioare. Q-lights sunt disponibile pentru tuburi, la 42,4 x 2 mm si 48,3 x 2 mm.

 

Dintre avantajele folosirii acestor sisteme, alaturi de balustradele de inox si sticla, amintim:

  • Distributia asimetrica a luminii: fiecare lumina are un LED asezat in unghi, care lumineaza asimetric, nederanjand ochiul uman.

  • Cablurile sunt complet ascunse:  bratele de balustrada, adaptoarele si flansele de perete sunt toate dotate cu canale pentru cablu.

  • Tehnologie unica  de tip click: pentru o instalare cat mai rapida si mai usoara, spoturile LED din aceasta serie sunt concepute cu o tehnologie speciala, de tip click, si sunt pre-cablate.

  • Balustrada nu se incalzeste: deoarece exista o tensiune joasa, de 24V sau 12V, si un radiator mare, poti fi complet sigur de acest lucru - balustradele nu se vor incalzi

  • Protectie de tip IP66: intregul sistem Q-lights ofera o protectie aparte, etansa la praf; de asemenea, ea tine la distanta la apa si rezista la contact (atingere).

q lights balustrade inox

 

Asadar, Q-lights este varianta perfecta pentru folosire cu orice balustrada de inox, rotunda din gama Q-railing. Pentru mai multe informatii de ordin tehnic, recomandari (precum distanta dintre leduri), accesorii, sugestii legate de siguranta accesati aici catalogul producatorului.