Blog RailingDesign - Balustrada sticla

Sisteme de balustrada (partea intai)- Easy Glass Slim

Adaugat Vineri , 21 Noiembrie 2014

Sisteme de balustrada (partea intai)- Easy Glass Slim

Incepem astazi o serie de articole, aici pe blogul Railing Design, in care vom prezenta caracteristicile colectiei de balustrade de sticla si inox marca Q-railing Gmbh. Vom vorbi despre segmentul de constructii carora li se adreseaza, utilizare, costuri, specific, materiale folosite, tipul sticlei, montare, dimensiuni. De asemenea, vom insera cateva imagini definitorii pentru fiecare segment in parte. Prima categorie pe care o vom descrie este Easy Glass Slim - informatii legate de segmentul de accesorii si balustrade de sticla gasesti aici, in site.

 

  • O solutie economica

Daca iti doresti crearea unui efect special intr-un spatiu comercial, de marimi mici/medii sau daca doresti sa investesti in amenajarea unui locuinte rezidentiale, impresionand vizual, trebuie sa privesti seria de componente Easy Glass Slim. Solutia optima pentru interioare si exterioare minimaliste, Easy Glass Slim se bucura de un canal de baza atractiv, de o forma si dimensiuni elegante. Astfel, aceasta serie economica e sigura, rapid de instalat si light.

 

  • Reduce costurile constructiei

O optiune ideala pentru scari, balcoane si alte instalari de balustrade. Finisajul sau perfect ii permite sa fie montata si lasata ca atare, in spatii deschise; desi, dupa preferinta, poate fi si placata cu inox. La fel ca toate produsele din gama Easy Glass, si aceasta instalare sigura Q-railing garanteaza o conexiune sigura intre sticla si sina de baza, in orice circumstanta.

 

  • Desenele CAD

Pentru a urmari diferite posibilitati de montari a acestor sisteme de balustrade, Q-railing ofera schite CAD ce se pot descarca, in mai multe formate (atat pentru sina cat si pentru teaca).

 

Easy Glass Slim - sisteme pentru utilizare in spatii interioare sau exterioare

- potrivite pentru trepte, balustrade, montare laterala sau verticala

- materiale folosite: aluminiu, sticla, otel inoxidabil (calitatea 304 sau 316)

- sticla: mono sau laminata

- conceputa pentru: utilizare usoara spre medie

 

  • Caracteristici calitative ale acestei serii:

- sisteme ce nu necesita mentenanta

- conectori brevetati

- rezistent la impact

- rezistent (permanent) la radiatii UV

- permanent stabil

- instalare rapida cu strangere brevetata

- lungimea profilului pentru balustrade sticla, din aluminiu, cu efect de inox: 2500 mm si 5000 mm

- inox AISI 304/V2A pentru bara frontala a panoului

 

Pentru mai multe informatii, accesati segmentul sisteme balustrada sticla - fixare liniara; descarcati cataloagele online sau contactati-ne!