Blog RailingDesign - Balustrade inox

Sisteme de balustrada (partea a treia) - SQUARE LINE - linii drepte si muchii perfecte

Adaugat Marti , 30 Decembrie 2014

Sisteme de balustrada (partea a treia) - SQUARE LINE - linii drepte si muchii perfecte

Mai mult decat sigur, ati observat deja noul trend in constructii si amenajari. Nu ati fost singurii care ati facut asta, pentru ca producatorul Q-railing a fost cu un pas inainte. Noul look, de care vorbim, se remarca prin colturile si muchile ascutite, prin liniile puternice, prin colturi ce nu pot fi ignorate, precum intr-un patrat atent finisat.

 

Q-railing Square Line este astfel complet unic pe aceasta piata, adresata modelelor de balustrade de inox sau sticla. Aceste balustrade de inox iti permit folosirea acestor forme patrate pentru crearea unui look cu totul nou.

 

Acest sistem este raspunsul suprem la cerintele de azi, legat de sistemele de balustrade moderne si elegante, pline de stil. Este un concept inovator, de calitate, in care se foloseste o teava patrata. Square Line poate sa incorporeze sticla, cablu, tije de umplere, oferind un numar mare de componente alternative.

 

Tendinte accesibile

 

Transforma aspectul vizual al conceptului tau, cu ajutorul acestor componente cu linii curate, drepte, cu un look modern. Gratie modularitatii complete a sistemului, puteti combina componente ale acestei linii chiar si cu alte componente (din alte sisteme Q-railing). De exemplu, se pot amesteca posturi de balustrada patrate cu o mana curenta rotunda. Posibilitatile sunt astfel aproape nelimitate!

 

Pentru informatii suplimentare legate de dimensiuni, distantele de instalare, spatiul pana la pamant, margini, descrieri tehnice, caracteristici de calitate, intretinere si rezistenta, accesati pagina producatorului sau contactati-ne!