Blog RailingDesign - Balustrade inox

Sisteme de balustrada (partea a sasea) - D LINE

Adaugat Luni , 26 Ianuarie 2015

Sisteme de balustrada (partea a sasea) - D LINE

Ultima saptamana a lunii ianuarie aduce in prim plan o gama aparte de produse semnate Q-railing GmbH - linia de balustrade din inox D LINE.

 

  • O solutie plina de stil

Stalpii subtiri pentru balustrade, ultra plati ai sistemului D LINE reusesc sa transforme panourile de sticla folosite intr-o suprafata transparenta aparent neintrerupta. In vreme ce taieturile circulare din partea superioara a stalpilor de sustinere pot fi considerate simple elemente de design, ele reflecta , in egala masura, identitatea pe care Knud Holscher a incercat sa o imprime acestei linii: o calitate excelenta, utilizare modulara si o estetica care depaseste bariera timpului, fara suruburi vizibile care sa strice look-ul.

  • Lumina si spatiul ocupa locul central

Sistemul de balustrade D LINE poate sa fie impartit intre solutiile de montare de top si cele de tip fascia. Clientii pot sa aleaga intre variantele de fixare Spigot, Glass Link, Blok Fixing, Blok Fixing Full Glass si Two Point Fixing. Indiferent de alegerea facuta, puteti sa obtineti o balustrada ce sa combine intr-un mod exceptional un look modern, elegant, cu o functionalitatea incredibila si o siguranta maxima.

 

  • Descriere tehnica si caracteristici calitative
  • Sistemul D line este creat ca o solutie modulara, cu parti modulare. Indiferent de modul in care acestea sunt ansamblate impreuna, intotdeauna obtii un design consistent. Printr-o folosire echilibrata a sticlei si otelului inoxidabil 316 (AISI), D line nu e doar elegant ci si extrem de durabil.

  • Acest sistem de balustrade de inox poate fi folosit atat pentru interior cat si pentru exterior.

  • La suprafata, s-a ales un tratament de sablare partiala

  • Grosimea sticlei acceptata este de 10-12mm / 12.76-16mm /-20mm 16.76 / 21.52 pana la 25.52 mm.