Blog RailingDesign - Balustrade inox

Sisteme de balustrada (partea a cincea) - Q-line Glass Frame Tube

Adaugat Luni , 19 Ianuarie 2015 si actualizat pe 22 Ianuarie 2015

Sisteme de balustrada (partea a cincea) - Q-line Glass Frame Tube

A patra saptamana a lunii ianuarie 2015 ne aduce in prim plan o alta serie de balustrade produse de renumitul fabricant Q-railing Gmbh: Q-line Glass Frame Tube. Pentru mai multe detalii legate de segmentul de accesorii si balustrade de inox, acceseaza paginile de produse si cataloagele de pe site-ul nostru, RailingDesign.ro

 

Un design superb, fara intreruperi

Arhitectii din mai multe parti ale globului au solicitat un nou mod de instala sticla (la balustrade) iar Q-railing a dezvoltat si a livrat, ca raspuns, inovativa linia Q-line Glass Frame Tube. Dupa cum ii spune si denumirea, acest nou nivel de balustrade creeaza mai mult spatiu pe balcoane, pe trepte sau intre nivele, prin plasarea unor panouri de sticla, in fata stalpilor pentru balustrade. Acest sistem orizontal de prindere in doua directii are un design frumos, fara suduri, fara suburi sau alte moduri de legatura ce i-ar strica aspectul.

 

Noi posibilitati

Q-line Glass Frame Tube reduce costurile de constructie! Este o noua optiune de balustrade, pentru panouri de sticla. Mai mult de atat, deoarece panourile de sticla sunt plasate in fata lor (si nu intre acestia), stalpii de balustrada permit folosirea unor lungimi mai mari de sticla. Lucru care face ca procesul de instalare sa decurga chiar si mai repede decat estimat!

 

Desenele CAD

Pentru a-ti veni in ajutor in a vedea diferitele posibilitati de montare a acestui segment de produse, Q-railing iti ofera schite CAD, ce pot fi descarcate in diferite formate.

 

Cateva dintre trasaturile tehnice ale acestei serii de balustrade

  • nu necesita masuri speciale de intretinere

  • prezinta rezistenta la razele UV

  • asigura o stabilitate permanenta

  • rezistenta la impact si alunecare

  • instalarea este rapida gratie insurubarii brevetate

  • materiale folosite: otel inoxidabil de tip AISI 304/V2A si 316/V4A

  • tratamentul suprafetei - polish de tip K 320

  • permite folosirea panourilor de sticla cu o grosime de la 8 la 10,76 mm; se recomanda si variantele Q-Glass de sticla laminata/ESG, la 8,76 mm, cu inaltime de 800 mm si latimi ce variaza intre 100, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 950, 1000 si 1500 mm

  • aceste balustrade de inox pot sa fie folosite atat in spatii interioare cat si exterioare

 

Pentru mai multe detalii si imagini, vizitati segmentul de sisteme balustrada inox; descarcati cataloagele online sau contactati-ne!