Blog RailingDesign - Balustrade inox

Sisteme de balustrada (partea a doua) - Q-LINE

Adaugat Joi , 04 Decembrie 2014

Sisteme de balustrada (partea a doua) - Q-LINE

Continuam astazi seria de articole pe care am inceput-o in luna noiembrie, aici pe blogul Railing Design. In fiecare material, vom prezenta in detaliu trasaturile cate unei colectii de balustrade de inox sau sticla, marca Q-railing Gmbh. Desigur, nu vor lipsi imaginile (fotografiile) de ansamblu sau de detaliu, pentru a intelege cat mai clar aplicatiile carora le sunt destinate. O privire de ansamblu si o prezentare a tuturor acestor balustrade inox, precum si accesoriile aferente, gasesti in site.

 

 

 

Q-LINE - Cu adevarat, un clasic

Atunci cand planurile tale cer un sistem de balustrade de inox ce sa aiba la baza forme rotunjite, gama Q-line este cea catre care sa te indrepti - ea iti ofere posibilitati nelimitate de design si executie. De la transparenta si eficienta segmentului de balustrade de sticla, la liniile nelimitate date de tevile pline (tije), ori la aspectul industrial oferit de cabluri (de otel), Q-line are ceea ce ai nevoie. Iar ceea ce face aceasta serie cu adevarat clasica este design-ul sau minimalist, neafectat de trecerea timpului.

Q-line incorporeaza un design curajos, curat si clar, gratie inoxului satinat. Frumusetea sa comtemporana va dura foarte multi ani de zile, iar aspectul sau nu va inceta niciodata din a fi la moda.

balustrade inox - q line

  • Un sistem de balustrade de inox flexibil, potrivit oricand

Q-line include o gama surprinzator de extinsa de componente modulare prefabricate, de calitate superioara. Acest sistem flexibil se adapteaza chiar si constructiilor ce necesita un grad mare de efort, atentie, numeroase resurse sau abilitati. Orice ai in plan, fie ca e in interior sau exterior, cu montare de tip top sau fascia, Q-railing iti poate aduce viziunea in realitate. Q-line este potrivita atat pentru utilizare comerciala cat si privata (scari, mansarde, diverse pasarele, terase, restaurante, balustrade).

 

  • Desenele CAD

Pentru a urmari diferite posibilitati de montari a acestor sisteme de balustrade de inox, Q-railing ofera schite CAD ce se pot descarca, in mai multe formate.

 

Pentru mai multe detalii, preturi, imagini, schite tehnice si fise, accesati segmentul sisteme balustrada inox din site, descarcati cataloagele online sau contactati-ne!