Blog RailingDesign - Sina U balustrade

Sina U Balustrade - Gama Pro - Ajustarea usoara a sticlei din partea interioara

Adaugat Miercuri , 06 August 2014 si actualizat pe 10 Septembrie 2014

Sina U Balustrade - Gama Pro - Ajustarea usoara a sticlei din partea interioara

Impreuna cu lansarea noului catalog 2014/2015, Q-railing introduce 4 noi sisteme complete de balustrade. Cel mai revolutionar  fiind Sina U Balustrade - Gama Pro - primul sistem pentru balustrade din sticla care poate fi ajustat si aliniat din partea interioara a balconului.

 

Aliniament perfect cu Sina U Balustrade – Gama Pro –

Sina U Pro isi evidentiaza unicitatea printr-un sistem de siguranta ingenios Wedge ce permite sticlei sa fie ajustata usor in orice directie. Fiecarea panou din sticla poate fi aliniat din partea interioara a balustradei. Sina U Pro creste suprafata vitrata fara a neglija stabilitatea si siguranta sticlei.

Disponibil atât pentru uz interior și exterior canalul este disponibil în patru profile diferite - două versiuni de prindere pardoseala și două pentru prinderea laterala

La toate cele patru profile Pro s-au integrat sistemele de drenaj și vin echipate cu pini de aliniere. Sistemul complet include colțuri pre-fabricate, cu capace și masti de protecție opționale.

Andre van Uitert, Director Marketing și Vânzări la Q-RAILING Europa, evidențiază beneficiile Sinei U Pro: "Pentru instalare se pot face toate reglajele de la balcon; nu este nevoie de o schelă pentru a ajusta geamul de pe partea exterioară. Avand in vedere viteza cu care ne miscam in ziua de azi , este crucial sa economisim cat mai mult din timpul nostru. Gama Pro oferă cea mai bună soluție pentru economisirea de timp și, prin urmare, economisirea de bani. "

Sistemul Pro este certificat CE (EN-1090-1), a fost calculat static și este testat și aprobat în conformitate cu Euro-codul, NEN2608. În plus, este certificat AbP, Typenstatik și KOMO  în Germania și Olanda.

Tutorial montaj pe YOUTUBE : EASY GLASS PRO TOP MOUNT - WORLD RECORD