Blog RailingDesign - Balustrade inox

Servicii oferite de Railing Design

Adaugat Luni , 09 Februarie 2015

Servicii oferite de Railing Design

Servicii oferite de Railing Design


 

In articolul de astazi vom discuta despre serviciile oferite de Railing Design clientilor nostri. Suntem constienti de faptul ca nu toata lumea este calificata in montarea sau personalizarea barelor de otel si aluminiu sau a sticlei. De aceea ne puteti contacta in legatura cu orice problema legata de gaurirea, taiatul, indoitul sau montatul materialelor oferite de Q-railing.

 

In oferta noastra va puteti bucura de urmatoarele servicii:

 

  • materiale prefabricate - Daca doriti sa va montati un nou sistem de balustrade atunci puteti alege sa faceti asta cu materialele noastre prefabricate. Acestea vin gata gaurite, taiate si indoite si necesita doar asamblarea. Aceasta se poate face foarte usor prin urmarirea unor pasi simpli.

 

  • personalizare materiale - In cazul in care tevile, sticla sau conectorii pe care i-ati achizitionat au nevoie de gauri aditionale, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati iar noi ne vom ocupa de restul. Serviciile noastre nu se opresc aici. La cerere, ne putem ocupa si de taiatul sau indoitul materialelor pentru ca acestea sa fie pe placul dumneavoastra.

 

  • ansamblare materiale - Odata ce va trimitem materialele comandate, va putem ajuta si cu asamblarea acestora. Materialele personalizate pot fi putin mai dificil de asamblat datorita lipsei formei standard. De aceea insistam sa apelati la serviciile noastre oricand aveti nevoie.

 

Fiind partener exclusiv al Q-railing Gmbh in Romania, oferim servicii la cele mai inalte standarde. De aceea va incurajam sa ne contactati cu orice nedumerire ati avea in legatura cu produsele oferite prin noi. Fie ca aveti nevoie de ajutor cu montarea materialelor sau la modificarea acestora, ne puteti contacta aici iar noi va vom raspunde tuturor intrebarilor. Dorim sa oferim servicii la o calitate egala cu materialele ce le puteti achizitiona tot prin noi.

Va multumim ca ati ales sa colaborati cu Railing Design, partenerul exclusiv Q-railing in Romania.