Blog RailingDesign - Sina U balustrade

Q-railing echipeaza Centrul de Cercetare Volkswagen cu balustrade din sticla

Adaugat Joi , 04 Septembrie 2014

Q-railing echipeaza Centrul de Cercetare Volkswagen cu balustrade din sticla

Desi nu s-a anticipat ca proiectul sa fie gata decat la sfarsitul anului 2014, Q-railing a finalizat deja lucrarea la noul centru de cercetare Volkswagen pentru  tehnici noi aplicate automobilelor de categorie usoara.

     Au fost instalati 800 de metri de sina U –Slim  in cei 7000 de metri patrati ai fabricii „Open Hybrid  LabFactory”, lucrare care este in prezent in desfasurare , localizata in Wolfsburg, Germania.  Proiectul a fost dezvoltat de Q-railing, impreuna cu renumiti arhitecti de la RKW Architekte + Städtebau din Düsseldorf.

 

  Despre Sina U – Gama Slim –

 

Sina U Slim este o solutie economica in gama de sisteme Q-railing pentru balustrade din sticla, proiectata pentru a fi folosita la cladiri rezidentiale sau comerciale. Datorita greutatii mici si sistemului de siguranta Wedge, Sina U Slim este usor de manevrat si de instalat pe santier intr-un timp foarte scurt.

Sina U Slim este recomandata pentru sticla cu grosimi intre 12 si 21,52 mm si poate absorbi o forta orizontala la partea superioara a sticlei de pana la 1 KN. Sistemul ofera solutii pentru prindere pardoseala si in consola. El poate fi folosit atat la interior cat si la exterior. Profilul din aluminiu este livrat la 2,5 m lungime sau la 5 m lungime, avand un finisaj exterior de otel inoxidabil satinat sau poate fi placat cu tabla din inox satinat.