Blog RailingDesign - Sina U balustrade

Prezentarea Q-railing la VETECO Madrid din 2014

Adaugat Joi , 12 Februarie 2015 si actualizat pe 13 Februarie 2015

Prezentarea Q-railing la VETECO Madrid din 2014

In data de 7 - 10 mai 2014, Q-railing a participat la targul VETECO Madrid, Spania. Acesta este un targ international de ferestre, pereti cortina si sticla structurala, iar sistemul Easy Glass® Pro a fost atractia principala. Aici vom trece in revista cateva dintre "atractiile" prezentate de catre Q-railing la acel eveniment.

 

In cadrul targului VETECO, Q-railing a prezentat sinele de balustrade Easy Glass® Pro, sine pe care le puteti gasi si la aceasta categorie. Prezentarea a fost una inedita pentru ca s-a mers pe principiul "arata, spune, demonstreaza". Participantii la targ au putut, astfel, sa vada sistemul Easy Glass®, sa asculte descrierile reprezentantilor Q-railing si sa vada cu ochii lor cat de usor este sa montezi sticla in acest sistem. La acest targ au participat o multime de proiectanti, ingineri si arhitecti. De aceea a fost imperativ ca aceasta prezentare sa fie putin mai diferita.

 

Desigur, modelul Easy Glass® Pro nu a fost singurul prezentat la targ. Mai multe modele de balustrade din otel inoxidabil si aluminiu au fost prezentate. Modele cu colturi drepte si rotunde, sisteme de prindere si faimoasa mana curenta cu spot-uri de tip LED, toate acestea au atras atentia participantilor si vizitatorilor targului VETECO Madrid.

Suportul video nu a lipsit nici el. Ecrane strategic plasate pe care rulau imagini video cu informatii despre produsele disponibile puteau fi gasite la acest targ. De asemenea, pentru oricine era interesat, cataloagele Q-railing erau disponibile pentru a fi rasfoite. Probabil cel mai bun lucru pe care Q-railing la oferit pentru cei prezenti la targ a fost abundenta de informatie. Pe langa materialul printat, cel video si descrierile reprezentantilor Q-railing, cele mai interesante abordari au fost demonstratiile practice. Orice participant interesat de a incheia o tranzactie cu cei de la Q-railing a putut fi convins pe loc de cat de usor de manevrat sunt materialele oferite de acestia.

 

Asteptam sa vedem cu ce noutati vor mai veni cei de la Q-railing in anul 2016 la urmatorul targ international de ferestre, pereti cortina si sticla structurala VETECO Madrid. Pentru un scurt video despre prezentarea din 2014, da un click aici.