Blog RailingDesign - Balustrada sticla

Informatii utile disponibile in catalogul Q-railing Easy Glass

Adaugat Vineri , 10 Octombrie 2014

Informatii utile disponibile in catalogul Q-railing Easy Glass

Easy Glass System - acolo unde transparenta se intalneste cu design-ul si cu siguranta

 

In acest mod ne intampina, inca de pe prima coperta, catalogul Q-railing ce contine prezentarea principalelor variante de balustrada de sticla. Disponibile si in magazinul nostru, Railing Design, aceste sisteme complete se remarca printr-o serie de caracteristici. Sa le parcurgem in randurile urmatoare ale acestui material, concomitent cu rasfoirea catalogului de care spuneam.

 

Pentru a-l citi sau descarca, acceseaza pagina de cataloage din site, aici.

 

Cu motto-ul Pasionati pentru design. Dedicati inovatiei, producatorul de balustrade Q-railing Gmbh reuseste sa duca atentia cititorului sau a vizitatorului inspre aceaste linii majore ale viziunii sale. Garanteaza, asadar, ca aceste doua trasaturi merg mana in mana, alaturi de un grad ridicat de functionalitate si siguranta. Easy Glasss e dovada vie a acestui fapt - sistemul care  reuseste sa promoveze o transparenta incredibila, pentru absolut orice spatiu interior sau exterior. Mai mult de atat, acest sistem impresioneaza prin metodele sale de instalare extrem de usoare.

 

Asadar, in cele 14 pagini, sunt prezentate informatii de baza precum:

  • Easy Cap Rails - usor de instalat pe sticla, cu ajutorul accesoriilor - conectori sau capete; nu necesita sudarea; pot fi rotunde, ovale sau patrate, din otel inoxidabil, din fag sau stejar.

  • Q-GLASS - sticla este in esenta elementul central al acestor balustrade. Disponibila in peste 30 de marimi standard, aceasta serie se comercializeaza cu margini polizate, rotunjite. Sticla laminata asigurata, la 16,76 mm, cu 2 straturi de protectie.

  • Easy Glass SLIM - aceasta este solutia economica, in gama de sisteme de balustrade sticla minimaliste. Este exact ce ai nevoie pentru cladirile rezidentiale sau pentru  constructiile comerciale de dimensiuni reduse. Gratie greutatii reduse, Easy Glass Slim este foarte usor de manevrat pe santierul de lucru. Iar prin intermediul sistemului Safety Wedge instalarea unor asemenea balustrade dureaza foarte putin.

  • Easy Glass EVO - o combinatie bine gandita intre profilul de montare si cel de prindere, reprezinta cu adevarat un mare pas in evolutia sistemelor de balustrade de sticla. Fiecare unitate poate sa fie ajustata atat pe lateral, cat si in inaltime, lucru ce face punerea la nivel si ansamblarea extrem de usoare. Includ scurgeri pentru apa, spatieri si pini de conectare

  • Easy Glass 3kN  - daca constructia ta are nevoie de un sistem  de balustrade care sa faca fata unei incarcari considerabile, aceasta e solutia. Potrivita pentru sticla de la 19 la 31,52 mm, capabila sa absoarba  forte lineare de pana la 3kN, acest sistem se remarca atat printr-un design special cat si printr-un nivel incredibil al sigurantei. Disponibil cu placare metalica sau de otel inoxidabil.

 

Vom reveni in unul din articolele viitoare cu mai multe detalii referitoare la celelalte produse prezentate in acest catalog. Informatii legate de utilizarea in spatii inchise/ exterioare, compatibilitate, materiale si utilizare pot fi gasite in paginile catalogului sau pe site-ul nostru, in categoriile aferente.