Blog RailingDesign - Balustrada sticla

Informatii utile disponibile in catalogul Q-railing Easy Glass (2)

Adaugat Luni , 20 Octombrie 2014

Informatii utile disponibile in catalogul Q-railing Easy Glass (2)

Continuam astazi prezentarea materialelor din catalogul Easy Glass System - Q-railing, reluand informatiile referitoare la produsele din segmentul de balustrade de sticla. Pentru prima parte a acestui articol (in care am prezentat metodele de instalare, functionalitate si elementele Easy Cap Rails, Q-glass, Easy Glass Slim, Easy Glass Evo, Easy Glass 3kn), intra aici.  

 

  • Easy Glass MOD 61-MOD 62

Pentru cei care nu isi doresc un profil orizontal ce sa mearga de-a lungul bazei balustradei, ci vor ceva diferit, aceasta optiunea e ideala.  Vine in doua versiuni - rotunda, finisata si subtire sau cu laturi drepte, patrata. Ea se potriveste atat pentru montare la nivelul solului, cat si pentru prinderi de sus. Realizat din otel inoxidabil, Easy Glass MOD 61-MOD 62 e potrivita pentru balustrade de sticla pentru interior/exterior (utilizare rezidentiala).

  • Easy Glass MOD 6000

Cu un design fluent (asemanator cu forma unei scoici), fara suruburi vizibile, acest produs arata inca o data standardul ridicat impus de Q-railing in ceea ce inseamna balustrade de sticla. Potrivite pentru trepte sau balustrade, in interior sau exterior (spatii rezidentiale).

  • Easy Glass MOD 0749

Peretii si alte suprafete sunt rareori perfect drepte. Insa cu sistemul ajustabil MOD 0749 acest lucru nu mai reprezinta o problema - se permite astfel pozitionarea acestor adaptoare in aproape orice locatie. Easy Glass MOD 0749 poate fi folosit pentru balustrade sau scari, pentru spatii comerciale sau rezidentiale deopotriva.

  • Easy Glass MOD 0760

Cu o forma eleganta, disponibil in trei marimi, la unghi fix sau ajustabil, acest adaptor reprezinta un echilibru perfect intre un design de exceptie, al inoxului, si o transparenta moderna. O varianta extrem de sigura, cu montare printr-o singura ancora.

  • Easy Glass MOD 0763

Unul dintre cei mai  tineri membri ai familiei Easy Glass, acest model se remarca prin trunchiul revolutionar, extrem de robust, versatil si sigur. Este folosit cu succes in montarea de balustrade de sticla, in  interior sau exterior - poate fi folosit atat ca si clema de sticla cat si ca adaptor.

 

certificari balustrade

 

 

 

 

 

 

 

Produsele Easy Glass pentru balustrade de sticla si scari respecta normele si certificatele de calitate CSTB, LGA - Typen gepruft, Feroplan, Goedkeuring - NEN 6702, AbP si Approved to BS 6180. Pentru mai multe detalii acceseaza paginile de Produse si nu ezita sa ne contactezi!