Blog RailingDesign - Balustrade inox

Sisteme de balustrada (partea a patra) - Easy Glass EVO

Adaugat Vineri , 09 Ianuarie 2015

Sisteme de balustrada (partea a patra) - Easy Glass EVO

Continuam azi cu partea a patra a seriei ce prezinta sistemele de balustrada Q-railing. Mai multe informatii referitoare la segmentul de accesorii si balustrade inox gasesti in site, pe railingdesign.ro.

 

Easy Glass EVO

 

Un design modern, de o clasa uimitoare

 

Ce inseamna sistemul de montare fascia Easy Glass, pentru clientii nostri? Easy Glass  ofera o gama speciala de solutii de design modern, pentru situatii in care vrei sa te folosesti  de intregul spatiu disponibil - locuri cum sunt balcoanele sau scarile; mai mult decat atat, ai nevoie de o gama variata de optiuni de look, din care sa alegi. Toate produsele Easy Glass includ variante  de  mana curenta de balustrada, de forma rotunda, ovala sau dreptunghiulara.

 

Usor de instalat

 

Cand esti in cautarea unor solutii care sa economiseasca la maxim din spatiul de care dispui, sistemele de montare fascia de la Easy Glass Evo iti ofera exact asta. Dupa ce un profil subtire de start este montat la capete,  placa de ancorare se va instala usor. La fel ca si cu toate sistemele de balustrade de inox  si sticla din gama Easy Glass, sticla este apoi montata folosindu-se un sistem foarte sigur de fixare cu pana.

 

Desene CAD

 

Pentru a te ajuta sa vezi diferitele posibilitati de montare a balustradelor Easy Glass Evo, Q-railing iti poate pune la dispozitie desene CAD in diferite  formate - contacteaza-ne pentru aceste materiale.

 

Caracteristici calitative ale acestei serii

 

  • sistemul de balustrada EVO  se bucura de conectori rapizi,  brevetati, de rezistenta la impact si atingerea cu piciorul.

  • nu necesita masuri speciale de intretinere

  • prezinta rezistenta la razele UV

  • asigura o stabilitate permanenta

  • instalarea este rapida gratie insurubarii  brevetate

  • aceste balustrade de inox pot sa fie folosite atat in spatii interioare cat si exterioare

Pentru mai multe detalii si imagini, vizitati segmentul  de sisteme balustrada sticla; descarcati cataloagele online sau contactati-ne!