Blog RailingDesign - Balustrada sticla

3 tipuri de balustrade Q-railing

Adaugat Joi , 19 Februarie 2015

3 tipuri de balustrade Q-railing

3 tipuri de balustrade Q-railing

 

Am fost intrebati de multe ori de tipurile de balustrade pe care le oferim. Fiind partener exclusiv al Q-railing Gmbh in Romania, ne ocupam cu absolut tot ce are Q-railing the oferit. Toate aceste produse sunt trecute si in cataloagele postate pe site, dar ne-am hotarat sa descriem cateva dintre diferitele tipuri de balustrade si intr-o postare pe blog. Asadar, sa incepem.

 

 

  • Easy Glass® Slim - Acest sistem este excelent pentru balustradele de interior dar si pentru cele de exterior. Materialele folosite pentru acest sistem sunt sticla, aluminiu si otel inoxidabil. Balustradele folosind sistemul Slim sunt excelente pentru un interior minimalist. Ofera spatiului in care sunt montate mai multa lumina fara a-l incarca. Acesta poate fi montat doar cu montanti dar sticla poate fi montata si cu otel inoxidabil. Acest sistem este solutia economica pentru un interior cu un aer modern si minimalist.

easy glass slim.png 

  • Q-line: Easy Q-web® - Sistemul Q-web este perfect pentru balustrade cu un aspect industrial. Acesta este compus din cabluri din otel inoxidabil care sunt impletite pentru a crea o plasa rezistenta dar care arata extraordinar. Balustradele ce folosesc sistemul Easy Q-web combina perfect utilul cu placutul, acestea oferind o ambianta industriala placuta dar fiind si rezistente. Acest sistem poate fi instalat pe balustrade atat in interior cat si in exterior.

q-web.png              

  • Q-line® Glass Frame Tube - Cand vine vorba de inovatie in domeniul balustradelor, Q-railing nu dezamageste. Cand arhitectii au cerut un nou sistem de montare a panourilor de sticla, Q-railing a creat sistemul Glass Frame Tube. Sticla este prinsa de-a lungul unor tuburi din otel inoxidabil care se afla pe dinafara sistemului. Acest lucru ofera mult mai mult spatiu pe balcoane dar si pe scarile exterioare sau pe cele interioare. Un sistem inovator, marca Q-railing.

tube glass.png 

Puteti fi siguri de calitatea si profesionalismul oferit de Q-railing prin Railing Design. Pentru mai multe informatii legate de specificatiile tehnice ale balustradelor si ale montantilor si materialelor, va invitam sa vizitati sectiunea de cataloage a site-ului Railing Design.